Vores Arbejdsmetoder

Vores rengøringstropper er i en klasse for sig

Muskelpower
Vores specialtrænede højtryksrensere vasker tribuner og gulve med 100 grader varmt vand og et tryk på op til 10 bar. Det kræver sin mand.

Blæsekanoner
Vi bruger store blæsekanoner med et tryk på 3-4 bar til at samle affaldet i store bunker.

60 meter lang kost
Når gulvet er dækket af 40 cm ølkrus, paphanke og papir efter en koncert, stiller 20 mand op med hver sin 3 meter-kost – og på ”go” fejer vi 60 meter af gangen.

Det går stærkt
Med vores særlige teknik kan 10 mand samle 1000 sække affald på mindre end 1 time. Eller efterse 1000 toiletter på et kvarter.

Specialprodukter
Vores produkter bliver fremstillet specielt til os. Vi har fx udviklet et middel, der stivner, rengør og desinficerer på samme tid. Så hvis nogen kaster op, kan vi fjerne pletten på 2 minutter i stedet for 20.

Renvi dufter af eukalyptus/æble
Selv om vi er nogle hårde drenge, kan vi godt synes, at eukalyptus-æble dufter bedre end citron. Fordi det er en frisk duft, der ikke generer næsen. Og så dufter den rent i dobbelt så lang tid som normalt.

Vi har hjertet med
Når vi rykker ind med 30 mand i ens trøjer, er vi større end fodboldholdet. Det giver et særligt fællesskab – og så bliver selv det mest beskidte arbejde sjovt.

Serviet-testen
Når vi er færdige, kan du køre en kridhvid serviet over gulvet – og vi garanterer, at den stadig er hvid. Det er vores kvalitetstjek

Klik her og kontakt os